Reprezentativci na pripremama u Metkoviću

57983481799-1

Reprezentativci Hrvatske, među kojima su i naši sportaši kluba Brođani Antun Novaković i Brigita Bakić, te pomoćni trener Miroslav Lipovac, trenitaju na Neretvi. Plan je veslati 30 do 40 km dnevno uz duže intervalne dionice.

SLAVONSKI BROD/METKOVIĆ – Od 10. do 21. veljače u Metkoviću traju druge pripreme reprezentacije Hrvatske. Otputovali su: Antun Novaković (KKK Olimpik), Brigita Bakić (KKK Olimpik), Frane Buljan (KKK Jarun), Bruno Kumpez (KKK Matija Ljubek) i Nikica Ljubek (KKK Matija Ljubek), a pripremama su se priključili i sportaši iz Sremske Mitrovice: Aleksa Turudić (KKK Val) i Petar Milković (KKK Val).

Od trenera u Metkoviću su Vinko Mijočević kao glavni trener reprezentacije Hrvatske i Miroslav Lipovac u ulozi pomoćnog trenera reprezentacije Hrvatske. Nažalost s ovih priprema će iz privatnih razloga izostati Filip Tomas (KKK Olimpik).

Reprezentativci treniraju na rijeci Neretvi te njezinim rukavcima sve do Opuzena i Ploča, a uz dva treninga dnevno na vodi biti će i jedan trening trčanja te jedan u teretani (pet do šest sati treninga dnevno). Planira se veslati između 30 i 40 kilometara dnevno uz duže intervalne dionice.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s